Over de Fanfare
Horeca is al jaren onze passie, Roel is de horeca-man in onze familie en heeft daar Lieke zo'n 10 jaar geleden ook mee aangestoken. Altijd op zoek naar leuke plekjes en door Roels werk als horeca adviseur ook al veel mooie plekken ontdekt. Lieke is na de kunstacademie haar eigen ontwerpbureau gestart en daardoor heeft zij net weer een andere kijk op de plekken die we bezoeken. Sinds dat we kinderen hebben is ons horeca bezoek wat veranderd. Waarbij we "vroeger" meer in de avond weg gingen, is het nu vaak een lunch of zelfs een ontbijtje zodat we de kids lekker mee kunnen nemen. Het viel ons op dat er op internet niet veel te vinden is.. in zoverre, er staan natuurlijk een hele hoop tips op, maar dan zijn de zaken vaak toch echt op kinderen gericht!
OUDERVRIENDELIJK
We zoeken naar zaken die "oudervriendelijk" zijn. Uhm wat? Zul je denken. Nou zaken waar je als ouder dus blij van wordt. Ten eerste worden wij natuurlijk blij van happy kids.. Dus wanneer zij, de ruimte hebben / iets te spelen hebben / lekker te eten hebben, dan zijn wij best snel tevreden. Maaaaar... We willen zelf ook nog wat! Ja, veeleisende familie... We zijn er achter gekomen dat er namelijk zaken zijn waar wij (dus naast de kinderen) zelf ook heeeel blij van worden. Waar de nadruk dus niet alléén op de kinderen ligt, maar waar je als 30 plusser ook best wil vertoeven zonder kinderen. Snapje? Jaa, als je op deze site terecht bent gekomen dan snap je ons heeeeel goed.
Wij gaan met dit deskundige 5 tal, op zoek naar horeca waar we dus a - le - maal blij van worden. Uitdaging? Ja en nee, want Nederland barst natuurlijk van de prachtige horeca zaken en ja, want wij zoeken de familie vriendelijke pareltjes.
FANFARE
De naam is trouwens ontstaan omdat, als wij binnenkomen bij de ouders van lieke, haar vader altijd zegt " daar heb je de fanfare van honger en dorst weer". Onze kinderen beginnen namelijk meteen met een hoop geluid en geweld te "zeuren" om snoepjes en drinken. We vonden dit wel passen voor deze website, aangezien we ook altijd met dit gezelschap binnen vallen in horeca zaken. Hoe ze daar mee omgaan, dat is natuurlijk aan hun!
Laat 1 ding duidelijk zijn, we zijn hier niet om mensen/ zaken af te kraken. We weten allemaal dat ondernemer zijn heel hard werken is en dat iedereen op zijn of haar manier er het beste van maakt. We zullen daarom alleen positieve berichten plaatsen, en misschien af en toe een opbouwend kritisch puntje aankaarten. Daarnaast blijft het ook een persoonlijke mening/ ervaring en iedereen is vrij om daar anders over te denken. Mocht je een leuke tip voor ons hebben, schroom dan zeker niet om ons een mailtje of berichtje te sturen, altijd welkom.