De website met tips voor Oudervriendelijke horeca zaken!

De Fanfare van Honger en Dorst
Over de Fanfare

Over de Fanfare

Horeca is al jaren onze passie, Roel is de horeca-man in onze familie en heeft daar Lieke zo'n 10 jaar geleden ook mee aangestoken. Altijd op zoek naar leuke plekjes en door Roels werk als horeca adviseur ook al veel mooie plekken ontdekt. Lieke is na de kunstacademie haar eigen ontwerpbureau gestart en daardoor heeft zij net weer een andere kijk op de plekken die we bezoeken.  Sinds dat we kinderen hebben is ons horeca bezoek wat veranderd. Waarbij we "vroeger" meer in de avond weg gingen, is het nu vaak een lunch of zelfs een ontbijtje zodat we de kids lekker mee kunnen nemen. Het viel ons op dat er op internet niet veel te vinden is.. in zoverre, er staan natuurlijk een hele hoop tips op, maar dan zijn de zaken vaak toch echt op kinderen gericht! 

 

 

OUDERVRIENDELIJK

 

We zoeken naar zaken die "oudervriendelijk" zijn. Uhm wat? Zul je denken. Nou zaken waar je als ouder dus blij van wordt. Ten eerste worden wij natuurlijk blij van happy kids.. Dus wanneer zij, de ruimte hebben / iets te spelen hebben / lekker te eten hebben, dan zijn wij best snel tevreden. Maaaaar... We willen zelf ook nog wat! Ja, veeleisende familie... We zijn er achter gekomen dat er namelijk zaken zijn waar wij (dus naast de kinderen) zelf ook heeeel blij van worden. Waar de nadruk dus niet alléén op de kinderen ligt, maar waar je als 30 plusser ook best wil vertoeven zonder kinderen. Snapje? Jaa, als je op deze site terecht bent gekomen dan snap je ons heeeeel goed.

Wij gaan met dit deskundige 5 tal, op zoek naar horeca waar we dus a - le - maal blij van worden. Uitdaging? Ja en nee, want Nederland barst natuurlijk van de prachtige horeca zaken en ja, want wij zoeken de familie vriendelijke pareltjes.

 

FANFARE

De naam is trouwens ontstaan omdat, als wij binnenkomen bij de ouders van lieke, haar vader altijd zegt " daar heb je de fanfare van honger en dorst weer". Onze kinderen beginnen namelijk meteen met een hoop geluid en geweld te "zeuren" om snoepjes en drinken. We vonden dit wel passen voor deze website, aangezien we ook altijd met dit gezelschap binnen vallen in horeca zaken. Hoe ze daar mee omgaan, dat is natuurlijk aan hun! 

 

Laat 1 ding duidelijk zijn, we zijn hier niet om mensen/ zaken af te kraken. We weten allemaal dat ondernemer zijn heel hard werken is en dat iedereen op zijn of haar manier er het beste van maakt. We zullen daarom alleen positieve berichten plaatsen, en misschien af en toe een opbouwend kritisch puntje aankaarten. Daarnaast blijft het ook een persoonlijke mening/ ervaring en iedereen is vrij om daar anders over te denken. Mocht je een leuke tip voor ons hebben, schroom dan zeker niet om ons een mailtje of berichtje te sturen, altijd welkom. 

Lieke

Grafisch Ontwerper

Vind het heerlijk als er echt een goede cappuccino geserveerd wordt en er verse bloemen op tafel staan.
Ergert zich aan hete thee of soep die over het hoofd van je kind op tafel gezet wordt. Geniet vooral heel erg van de fijne tijd samen met haar man en kids!

 

Roel

Interieur bouwer voor de horeca

Kan genieten van een mooi product en unieke presentatie.
Zaken waar de passie en plezier vanaf straalt kan zijn dag echt goed maken en ergert zich dan ook aan ongeïnteresseerd personeel en daardoor onnodig lange wachttijden. Altijd op zoek naar nieuwe concepten!

Ries

6 jaar

Sinds hij al een paar weken oud was is hij te vinden in de Nederlandse horeca, een autodidact.  Vraagt op zondag regelmatig, papa. Gaan we naar een cafeetje of een restaurantje? Zijn favoriete zaken bevatten, lekkere koekjes bij de koffie van mama en het liefst iets om buiten te spelen. Ergert zich aan te hete bitterballen terwijl je eigenlijk niet kan wachten om ze te eten.. (We feel ya Ries!)

Cato

4 jaar

Maakt Sinds 4 jaar ook deel uit van het test team. Is een echt meisje en let op detail. Vind het heerlijk als er een kleurplaat met kleurtjes beschikbaar is, ze vraagt er anders naar. Ranja met een rietje is haar favo drankje en zit het liefste bij iemand op schoot tijdens het nuttigen van haar maaltijd. Ergert zich aan het ontbreken van een puntenslijper en heeft graag de aandacht aan tafel.

 

Kobe

4 jaar

Onze kroegtijger gaat heel graag mee, vind het prima om een stukje te rijden zo kan hij lekker een tukje doen in de auto en uitgerust aan de horeca ervaring beginnen. Zijn specialisme zit vooral in het fysiek uittesten van het interieur door te klimmen op alles wat hij tegenkomt. Deelt niet graag zijn tosti en veroverd vaak de harten van knappe serveersters met zijn brede glimlach en donkere ogen.