De website met tips voor Oudervriendelijke horeca zaken!

De Fanfare van Honger en Dorst

Bergen aan Zee

Geplaatst op 31 / 12
Bergen aan Zee

Ben je een echte volger van de fanfare? Dan weet je ondertussen dat wij dol zijn op het strand. Het liefste zouden we er wonen.. maarja als echte brabanders is dat een lastige combinatie. Daarom zoeken we de zee maar lekker vaak op. Vorig jaar zaten we rondom de feestdagen op Terschelling en het jaar daarvoor op Texel. Dit jaar geen eiland maar voor ons een vertrouwde plek; Bergen aan Zee. De lieve oom en tante van Roel hebben daar een heel fijn huisje en daar komen wij stiekem al een aantal jaar. Het huisje ligt zowat op het strand, waardoor we heel makkelijk eventjes terug kunnen, wat natuurlijk ideaal is. Er zijn echt veel leuke strandtenten zoals "De Jongens" is een hele leuke en relaxte plek. En strandpaviljoen Noord, ( ontworpen door Piet hein Eek! ) met een mooi panoramisch uitzicht over de zee.

 

Wat ook heel erg leuk is, is het duingebied bij Bergen; een mega uitgestrekt gebied met prachtige duinen en mooie wandelroutes. We kwamen er veel fietsers en wandelaars tegen, en tegelijkertijd waan je je in een andere wereld. Roel had een leuke speurtocht gemaakt, daar zijn onze kids echt dol op. En zo hadden we een perfecte middag in de duinen. Vergeet niet even een ticket te kopen, voor 1,80 per volwassenen mag je er tot zonsondergang blijven.  

Bergen Binnen is ook erg leuk; lieke is helemaal weg van Tally ho, een super leuke kleding winkel. En heerlijk eettentjes zoals Wonders en Fabels. Verder is het heel sfeervol.Verder hebben we ook alkmaar even bezocht ( ze hebben een leuke stadstuin met kinderboerderij, wist je dat?!) 

 

Deze keer dus vooral veel natuur en mooie plaatjes, volgende keer weer een mooie horeca zaak.. het volgende bezoek staat op al op de planning! 

 

 

 

Ps: Tja en als je dan tijdens oud en nieuw op het strand bent.. dan kan een nieuwjaarsduik niet ontbreken!! Stelletje mafkezen.. die fanfare!

 

 

"nieuwjaarsduik 2020 "