De website met tips voor Oudervriendelijke horeca zaken!

De Fanfare van Honger en Dorst

Buiten in de Kuil - Lage Vuursche

Geplaatst op 10 / 08
Buiten in de Kuil - Lage Vuursche

Wij zijn dol op de bossen... daar kunnen we hossen! En hutten bouwen.. spelen en heerlijk lunchen! Tenminste, als je naar "buiten in de kuil gaat! De fanfare trok er weer eens op uit en met dit warme weer is het bos ook nog steeds een prima uitvalsbasis. Een leuke plek midden in de bossen bij Lage Vuursche. Buiten In de Kuil is toegankelijk voor iedereen! Of je nu hebt gewandeld, gefietst, op je paard komt aangehobbeld of lekker op het grasveld komt genieten van de natuur… je bent er harte welkom! Dat merk je aan alles, je kan binnen een slot of fietspomp halen voor je fiets, de honden krijgen een vers bakje water en ook voor de overige gasten staat er zonnebrand en water klaar. Onze kinderen spotte meteen een leuke boomhut en terwijl wij wat te drinken bestellen houden we ze met een schuin oog in de gaten. DIe kids van ons kunnen al best "zelfstandig" spelen, ben je met wat kleinere kinderen dan schuiven ze gezellig een kinderstoel aan. Een voor een komen ze even wat drinken "boven" en wij genieten van het fijne sfeertje. En ach.. nu er we toch zijn, bestellen we een Ballenplank ( van alle bitterballen wat! bieten, kaas, rundvlees en een bitterbal met ragout van garnalen! Lekker!! ) en een brood plankje. 

 

Terwijl we een beetje rondkijken blijken ze zeer actief te zijn. Ze organiseren veel originele activiteiten voor kinderen zoals op maandag: Bubbelbal. een potje voetbal in een opblaasbare bal met als afsluiter met een koel drankje en een bitterbal! Of bijvoorbeeld op Woensdag: Hutten en Hamburgers bouwen, daar willen zelfs de grote kinderen (lees vaders) aan mee doen. Van het interieur werden we trouwens ook erg blij, super toffe groene tegeltjes op de muur en buiten veel oog voor detail. Dus reden genoeg om te vermelden op deze site! Wij zijn fan! ( en onze kids ook, check die vieze snoetjes! ) 

 

Ohja, jullie zien best vaak op deze site, dat onze kinderen in onze nek zitten. Onze kinderen hebben namelijk iets vreemds.. van het ene op het andere moment kunnen ze namelijk niet meer lopen! Zeer plotseling is dat altijd.. ( voor wie is dit herkenbaar? haha) We moeten wel zeggen dat we hopen dat deze aandoening ook zo spontaan weer zal verdwijnen.. want met 16 kilo begint het stiekem best zwaar te worden. Misschien moeten we ze ook wat minder bitterballen geven, zou dat helpen? 

 

 

 

"Zullen we verhuizen naar de boomhut?!"

- Ries -