De website met tips voor Oudervriendelijke horeca zaken!

De Fanfare van Honger en Dorst

Boeien in Drimmelen

Geplaatst op 18 / 04
Boeien in Drimmelen

Koningsdag 2018.. normaal gesproken zijn we er echt wel van om de gezelligheid en de drukte op te zoeken, maar dit jaar  even niet. Druk op het werk, dus een beetje thuis aanrommelen is dan ook wel eens lekker. Maarja… eten moeten we toch he! Dus de fanfare ging weer op pad. Op de bonnefooi was het deze keer. Het leek ons leuk om een keer in de richting van Drimmelen te rijden, een leuke haven, daar moet toch vast wel iets te doen zijn. En ja hoor, naast de haven zit Street food restaurant “Boeien”. Vanaf de buitenkant niet echt heel spectaculair maar het industriële spreekt ons meestal wel aan. 

 

Eenmaal binnen waren we super verrast! Leuke inrichting met jaren 70 decor. Een bootje in het midden van de zaak en een gave foodtruck als eyecatcher. We zochten een lekker plekje en meteen werd er wat speelgoed gebracht voor de kids. Lekkere koffie en een kan ranja op tafel, het kan eigenlijk al niet meer stuk. Opvallend dat ze werken met kartonnen bekertje, maar ook dat is met de kids alleen maar handig. 

 

Blijkt er als klap op de vuurpijl ook nog eens een super leuke binnenspeeltuin te zijn! Nog een tikkie lastig voor onze kleinste kinders maaar.. ze konden prima hun weg vinden en heerlijk spelen! Nog meer rust voor paps en mams dus.  

 

Puntzak pannenkoek

We hadden ondertussen wel wat honger gekregen en we zagen een ‘puntzak pannenkoek’ op de kaart staan. Wat een geniale uitvinden voor ouders en kind! We hoeven niet te snijden, ze hoeven niet perse aan een tafel te zitten ( een lounge met salontafel is prima).. geen gedoe met plakkerige handjes en poedersuiker all over the place.. wij zijn fan! Wij bestelde een heerlijke asperge soep met een broodje, vers en echt heel lekker. 

 

Dus ja, wat doe je als het ergens heel erg fijn is.. juist: je besteld een lekker biertje en een wijntje en blijft nog heerlijk even zitten waar je zit. Nu scheelt het natuurlijk dat het wellicht op koningsdag wat rustiger was dan normaal.. maar wat hebben wij genoten! 

Nou je begrijpt na dit verhaal dat wij hier zeker nog eens terug gaan komen. Lekker op het terras zitten en bootjes kijken is dan misschien ook een optie. Op de website staat “een restaurant waar jong en oud zich thuis kan en mag voelen” daar zijn wij het helemaal mee eens!