De website met tips voor Oudervriendelijke horeca zaken!

De Fanfare van Honger en Dorst

Stroomlent

Geplaatst op 18 / 08
Stroomlent

Deze keer zijn we op pad gegaan naar Lent (bij Nijmegen). We reden door een woonwijk en dachten even verkeerd gereden te zijn maar ineens was daar dit toffe restaurant in een oud waterpompstation! Een mooi terras aan de voorzijde het pand doet een beetje "villa augustus achtig" aan. Niet helemaal toevallig, want dat is ook een oud pompgebouw. BInnen is het hartstikke licht, open en vrolijk. Veel gezellige hoekjes en een hele toffe grote bar met open keuken. De aandacht trok meteen naar het achterste gedeelte, veel planten en een heuze boom midden in de ruimte. Onze kids doken in het speelhoekje en daarna kwamen ze terug voor een spelletje aan tafel. 

We waren verrast door de leuke (kinder)gerechten op de kaart, en de ranja tap was natuurlijk een hit! Na een heerlijke lunch bleek dat er achter het pand een heel mooi speelbos is. Super leuk voor de kinderen om lekker te spelen, klimmen en klauteren en zo konden wij nog even genieten van een lekker kopje koffie/ biertje en weer eens een goed gesprek voeren. 

 

Je merkte aan alles dat er aandacht is voor de kinderen in deze zaak, genoeg stoeltjes, leuke gerechtjes en zelfs een kinder-WC. Maar "de grote" worden hier ook heel blij van, echt een hele relaxte plek in een prachtig pand. Wij zullen zeker nog eens langsgaan.. op de website zag ik al leuke evenementen voorbijkomen.. een winterfestival?! Count us in!  

 

OHja, ook park Lingezegen ligt om de hoek, tevens een aanrader!